Hladový strakapoudek

Reklamy

Mohlo by vás zajímat

Orel královský
Orel královský

Orel královský (Aquila heliaca) je spolu s orlem skalním jedním ze dvou nejvzácněj-ších orlů hnízdících v ČR. Pro…

Poštolka rudonohá
Poštolka rudonohá

Poštolka rudonohá Poštolka rudonohá (Falco vespertinus) 1. Zařazení Říše: Živočichové (Animalia) Kmen: Strunatci…

Strnad severní
Strnad severní

Strnad severní (Calcarius lapponicus) 1. Zařazení Řád: Pěvci (Passeriformes) Čeleď: Calcariidae (strnadi a sněhule) –…

Potáplice severní
Potáplice severní

potáplice severní Potáplice severní (Gavia arctica) 1. Zařazení Řád: Potáplice (Gaviiformes) Čeleď: Potáplicovití…

Cvrčilka slavíková
Cvrčilka slavíková

Cvrčilka slavíková Cvrčilka slavíková (Locustella luscinioides), drobný tažný pěvec, představuje jednoho z…

Žluna šedá
Žluna šedá

žluna šedá Velikost Délka: 27-30 cm.Hmotnost: 110-150 g. Popis Samec má čelo a přední polovinu temene červené, před…

Kopřivka obecná
Kopřivka obecná

Kopřivka obecná Kopřivka obecná (Mareca strepera) 1. Úvod a systematické zařazení Kopřivka obecná (Mareca strepera…

Luněc šedý
Luněc šedý

luněc šedý Velký asi jako poštolka (31 – 35 centimetrů). Rozpětí křídel se u tohoto druhu pohybuje kolem…

Reklamy