Žižkovské jochy

Reklamy

 

Mohlo by vás zajímat

Ornitofauna Pálavských vrchů
Ornitofauna Pálavských vrchů

Klenot české avifauny Úvod Pálavské vrchy, často jednoduše nazývané Pálava, představují jeden z nejcennějších a…

Kalous ušatý
Kalous ušatý

Charakteristika Tělo kalouse ušatého je středně velké a štíhlé s dlouhými, silnými křídly. Samec i samice vypadají…

Kulík zlatý
Kulík zlatý

kulík zlatý Kulík zlatý (Pluvialis apricaria) Kulík zlatý (Pluvialis apricaria) je středně velký pták z řádu…

Sokol stěhovavý
Sokol stěhovavý

sokol stěhovavý Velikost Délka: 38-50 cm.Rozpětí: 90-110 cm.Hmotnost: M 500-630 g, F 900-1100 g. Vejce.Výška x…

Strnad severní
Strnad severní

Strnad severní (Calcarius lapponicus) 1. Zařazení Řád: Pěvci (Passeriformes) Čeleď: Calcariidae (strnadi a sněhule) –…

Čírka modrá
Čírka modrá

Čírka modrá Čírka modrá (Spatula querquedula) 1. Úvod a systematické zařazení Čírka modrá (Spatula querquedula, dříve…

Skorec vodní
Skorec vodní

skorec vodní Skorec vodní (Cinclus cinclus): Pěvec s potápěčskými schopnostmi Skorec vodní (Cinclus cinclus) je…

Sýc rousný
Sýc rousný

Sýc rousný Sýc rousný (Aegolius funereus), známý také jako sýc lesní, je fascinující noční dravec patřící do čeledi…

Reklamy