Drobotina má hlad

Reklamy

Mohlo by vás zajímat

Moták stepní
Moták stepní

moták stepní Moták stepní (Circus macrourus) – Ohrožený duch stepí a vzácný host naší oblohy Úvod Moták stepní…

Dropi, sluky, bekasiny
Dropi, sluky, bekasiny

Drop velký (Otis tarda L.) je zařazen do řádu krátkokřídlí (Gruiformes) a čeledi dropovití (Otididae). Jedná se o…

Dlask tlustozobý
Dlask tlustozobý

dlask tlustozobý Dlask tlustozobý u nás obývá především světlé listnaté lesy, dále parky, sady a jiná podobná…

Jespák bojovný
Jespák bojovný

Jespák bojovný Jespák bojovný (Calidris pugnax) 1. Zařazení Řád: Dlouhokřídlí (Charadriiformes) Čeleď: Slukovití…

Kulík zlatý
Kulík zlatý

kulík zlatý Kulík zlatý (Pluvialis apricaria) Kulík zlatý (Pluvialis apricaria) je středně velký pták z řádu…

Poštolka rudonohá
Poštolka rudonohá

Pozorování poštolky rudonohé v Týnci u lesa Poštolka rudonohá (Falco vespertinus) patří k méně běžným druhům dravců…

Morčák prostřední
Morčák prostřední

Morčák prostřední Morčák prostřední (Mergus serrator) Úvod Morčák prostřední (Mergus serrator) je středně velký druh…

Linduška lesní
Linduška lesní

Linduška lesní Linduška lesní patří do příbuzenstva konipasů. Je to vidět na stavbě jejího těla. Je štíhlá a…

Reklamy