Podsedky

Reklamy
čejka chocholatá

Mohlo by vás zajímat

Ostralka štíhlá
Ostralka štíhlá

Ostralka štíhlá Velikost Délka: 51-62 cm. (u samců navíc 10 cm prodloužená ocasní pera).Rozpětí: 79-87 cm.Hmotnost: M…

Jeřábek lesní
Jeřábek lesní

Jeřábek lesní Náš nejmenší a nejněžnější lesní kur, velký asi jako koroptev. Když vyletí, poznáme jej lehko podle…

Sýkořice vousatá
Sýkořice vousatá

Sýkořice vousatá Sýkořice vousatá (Panurus biarmicus) 1. Úvod a systematické zařazení Sýkořice vousatá (Panurus…

Káně stepní
Káně stepní

kaně stepní Káně stepní (Buteo rufinus) 1. Zařazení Řád: Dravci (Accipitriformes) Čeleď: Krahujcovití (Accipitridae)…

Orel východní
Orel východní

orel východní Orel východní (Haliaeetus pelagicus) – Majestátní vládce severovýchodní Asie Orel východní (Haliaeetus…

Raroh lovecký
Raroh lovecký

Raroh lovecký Raroh lovecký (Falco rusticolus) – Majestátní vládce Arktidy Úvod Raroh lovecký (Falco rusticolus) je…

Ptáci a změny v krajině
Ptáci a změny v krajině

www.nasiptaci.info Při jakýchkoliv změnách, které v krajině nastávají, mají ptáci oproti ostatním živočišným skupinám…

Králíček ohnivý
Králíček ohnivý

králíček ohnivý Králíček ohnivý (Regulus ignicapilla): Ohnivý klenot českých lesů Králíček ohnivý (Regulus…

Orlovec říční
Orlovec říční

orlovec říční Větší než káně, dlouhý asi 55 cm, rozpětí až 165 cm. Má spodní stranu bílou, vršek…

Reklamy